Evenementen

Op deze pagina vind je de data van en informatie over onze aankomende activiteiten. We hopen je daar te zien! 

Lieve lezers,

 

SV Aladdin volgt de aanwijzingen van het RIVM en het kabinet mbt het coronavirus en zal dus ook tot in ieder geval 28 april geen activiteiten organiseren. 

 

Mochten de adviezen van de overheid verlengd worden dan gaat SV Aladdin hierin mee. Als jullie leuke ideeën hebben voor gezelligheid op afstand/digitaal dan horen we het graag

 

Laat ons je ideeën hieronder weten.

 

Zorg een beetje voor elkaar, ook op afstand ‚ú®
#stayhome


Scientology

Lieve leden,

 

Met trots mogen wij vertellen dat we naar de Scientology kerk in Amsterdam gaan! Dit zal gebeuren op 8 mei, vanaf 14.00 zijn we welkom. We zullen er een rondleiding krijgen en er is uiteraard genoeg ruimte om vragen te stellen. Dit alles zal duren tot ongeveer 16.00. 

Wij kijken er zeer naar uit en hopen dat jullie dat ook doen! Wil je mee? Meld je aan via dit formulier. Niet- leden zijn ook van harte welkom.

 

Aanraders van Aladdin

Hieronder zijn evenementen te vinden gerelateerd aan de studie die wij aanraden aan onze leden, en natuurlijk iedereen die geïnteresseerd is in religie! Heb jij zelf  een goede suggestie voor je mede-Aladdini? Stuur gerust een mailtje naar info@aladdi.nl!Heb je zelf een aanrader?

Vul hieronder het formulier in met een korte beschrijving van het evenement