Activiteiten

Op deze pagina vind je de data van en informatie over onze aankomende activiteiten. We hopen je daar te zien! 

Lezingreeks Hygieia x Aladdin 

Op 8 en 11 maart hebben we een lezingsreek over het welzijn van dieren vanuit verschillende religies en levensbeschouwingen.  Wat zijn de beweegredenen van mensen vanuit een bepaalde religie of levensbeschouwing naar hun dier? Op deze avonden zullen verschillende docenten van o.a. religiewetenschap het woord hebben en antwoord geven op verschillende vragen zoals die hierboven.
De lezingen zijn beide avonden van 19:00 tot 21:00. Je hoeft je er niet voor in te schrijven. Om deel te nemen, ontvang je als lid links.

We zien je dan graag!

 

Lezing over dromen

Op woensdag 10 maart om 19.30 uur organiseert het LOSTeR (Landelijk Overleg Studieverenigingen Theologie en Religiewetenschappen) een online lezing over "Thiswordly afterlives: The religious, biosocial and ecological sustainability of the deceased" (in het Engels). Bij de lezing zijn dus de theologie- en religiewetenschappen studenten van alle universiteiten in Nederland uitgenodigd!


De lezing wordt gegeven door Dr. Brenda Mathijsen van de Rijksuniversiteit Groningen. De lezing zal ongeveer 30-45 minuten duren en is in het Nederlands.

Je kan je opgeven via deze link: https://forms.gle/nsWgMTLuq1i3obnx6

 

Hopelijk tot dan!

 

Meeloopdag

Data en meer informatie over de meeloopdag volgt hier nog. 
Voor de meeloopdag kun je je hieronder inschrijven. 

Maatregelen Aladdin

Lieve lezers,

 

SV Aladdin volgt de aanwijzingen van het RIVM en het kabinet m.b.t. het coronavirus en zal dus ook geen fysieke activiteiten organiseren. 

 

Mochten de adviezen van de overheid verlengd worden dan gaat SV Aladdin hierin mee. Als jullie leuke ideeën hebben voor gezelligheid op afstand/digitaal dan horen we het graag!

 

Laat ons je ideeën hieronder weten.

 

Zorg een beetje voor elkaar, ook op afstand


Aanraders van Aladdin

Hieronder zijn evenementen te vinden gerelateerd aan de studie die wij aanraden aan onze leden, en natuurlijk iedereen die geïnteresseerd is in religie! Heb jij zelf  een goede suggestie voor je mede-Aladdini? Stuur gerust een mailtje naar info@aladdi.nl!Heb je zelf een aanrader?

Vul hieronder het formulier in met een korte beschrijving van het evenement