Activiteiten

Op deze pagina vind je de data van en informatie over onze aankomende activiteiten. We hopen je daar te zien! 

Amsterdam met Eric Ottenheijm 2023

Vrijdag 3 februari vindt de Amsterdam reis met het orakel Eric Ottenheim plaats! We zijn nog bezig met het bevestigen van de laatste details, maar hierbij alvast de aankondiging. We vertrekken rond 8:45/9:00 vanaf station Utrecht Centraal naar Amsterdam, waar gedurende de dag verschillende Joodse instellingen worden bezocht. De kosten van de Portugese Synagoge en het Joods Historisch Museum zijn samen €9,- met studentenkorting, de overige kosten regelt Aladdin.
We nodigen ook niet-leden van harte uit om mee te gaan. Van hen vragen we een extra bijdrage van €5,- of het afsluiten van een aladdin-lidmaatschap.
Het precieze schema volgt nog, maar we willen wel graag weten op hoe veel studenten we kunnen rekenen, dus stuur voor je aanmelding een appje naar Lars.

Meeloopdag

Data en meer informatie over de meeloopdag volgt hier nog. 
Voor de meeloopdag kun je je hieronder inschrijven. 


Aanraders van Aladdin

Hieronder zijn evenementen te vinden gerelateerd aan de studie die wij aanraden aan onze leden, en natuurlijk iedereen die geïnteresseerd is in religie! Heb jij zelf  een goede suggestie voor je mede-Aladdini? Stuur gerust een mailtje naar info@aladdi.nl!Heb je zelf een aanrader?

Vul hieronder het formulier in met een korte beschrijving van het evenement