Afgelopen activiteiten 2022-2023

Op deze pagina kun je lezen over onze afgelopen activiteiten! Zo kun je een mooi beeld krijgen van onze studievereniging.Bezoek Tropenmuseum 2023

Op vrijdag 19 mei gaan we naar het Tropenmuseum! Daar bezoeken we de tentoonstelling Diva's, over vrouwen, muziek en het Midden-Oosten. Aanmelding kan via WhatsApp, in de groepsapp. In het begin van juni zal er ook een lezing over vrouwen in het Midden-Oosten plaatsvinden. Meer informatie daarover volgt nog!


Amsterdam met Eric Ottenheijm 2023

Vrijdag 3 februari vindt de Amsterdam reis met het orakel Eric Ottenheim plaats! We zijn nog bezig met het bevestigen van de laatste details, maar hierbij alvast de aankondiging. We vertrekken rond 8:45/9:00 vanaf station Utrecht Centraal naar Amsterdam, waar gedurende de dag verschillende Joodse instellingen worden bezocht. De kosten van de Portugese Synagoge en het Joods Historisch Museum zijn samen €9,- met studentenkorting, de overige kosten regelt Aladdin.
We nodigen ook niet-leden van harte uit om mee te gaan. Van hen vragen we een extra bijdrage van €5,- of het afsluiten van een aladdin-lidmaatschap.
Het precieze schema volgt nog, maar we willen wel graag weten op hoe veel studenten we kunnen rekenen, dus stuur voor je aanmelding een appje naar Lars.