Evenementen

Op deze pagina vind je de data van en informatie over onze aankomende activiteiten. We hopen je daar te zien! 

ALV

Allerliefste leden,

Op 11 juni houden wij om 19.30 onze afsluitende ALV! Hier blikken wij terug op het afgelopen jaar, nemen we een kijkje naar de financiële afrekening van dit school jaar en allerbelangrijkst: het nieuwe bestuur wordt ingestemd!

Dit ALV op afstand organiseren wij op Microsoft Teams. Als je erbij wilt zijn, voegen wij je toe aan het team en kan je meedoen aan de vergadering. Vul hieronder dus het e-mailadres in waarmee je een Teams account hebt. 

Hopelijk tot dan!

Symposium

 

Van woensdag 3 tot en met vrijdag 5 juni vindt het Online Symposium van Aladdin plaats met verschillende fantastische sprekers. Op de zesde is er een nabespreking. Klik op het linkje onderaan om je aan te melden voor de twee interactieve gedeeltes, te weten:

 

Donderdag 4 juni - Rati Manjari is de spreker van de dag. Wij delen een filmpje in de groepsapp over de Hare Krishnatempel (ISKCON) in Amsterdam. Het interactieve gedeelte bestaat uit een livestream in Teams met Rati Manjari zelf waarin jullie je vragen kunnen stellen aan haar.  Van 15.00-15.30 uur.

 

Zaterdag 6 juni - Hangout met Aladdini via Teams! Wij willen op deze zaterdag een nabespreking houden met alle geïnteresseerde Aladdini over alles wat we gezien hebben. Vol kennis, inzicht en gezelligheid! Van 16.00-17.00 uur. 

 

Aanmelden interactieve gedeelte: https://www.aladdi.nl/evenementen/aankomende-evenementen/aanmelden-interactieve-deel-symposium

 

Maatregelen Aladdin

Lieve lezers,

 

SV Aladdin volgt de aanwijzingen van het RIVM en het kabinet mbt het coronavirus en zal dus ook geen fysieke activiteiten organiseren. 

 

Mochten de adviezen van de overheid verlengd worden dan gaat SV Aladdin hierin mee. Als jullie leuke ideeën hebben voor gezelligheid op afstand/digitaal dan horen we het graag

 

Laat ons je ideeën hieronder weten.

 

Zorg een beetje voor elkaar, ook op afstand ‚ú®
#stayhome


Aanraders van Aladdin

Hieronder zijn evenementen te vinden gerelateerd aan de studie die wij aanraden aan onze leden, en natuurlijk iedereen die geïnteresseerd is in religie! Heb jij zelf  een goede suggestie voor je mede-Aladdini? Stuur gerust een mailtje naar info@aladdi.nl!Heb je zelf een aanrader?

Vul hieronder het formulier in met een korte beschrijving van het evenement